Olen aiemmin asunut eri puolilla Uuttamaata sekä kahdeksan vuotta Ranskassa. Muutin Järvenpään Ristinummelle kesällä 2018 aviomieheni kanssa. Viihdyn Järvenpäässä, koska täällä on luontoa ja kulttuuritarjontaa sekä toimivat palvelut. Ristinummella on miellyttävää hoitaa omaa puutarhaa ja nauttia mukavien naapureiden seurasta. Kaupunki tarjosi talvella mahtavat hiihtoladut ja luistelukentät, jotka ilahduttivat mieltä. Keväällä ja kesällä Järvenpään palvelut saavuttaa oivasti polkupyörällä. Pyöräilen lapseni kanssa lähes päivittäin. Pyörän ja pyöräperäkärryn avulla taittuvat matkat kaupungin halki kirjastolle, ruokakauppaan, Rantapuistoon ja leikkipuistoihin.

Esikoiseni syntyi marraskuussa 2019. Oman lapsen myötä heräsi tarve vaikuttaa oman kunnan asioihin ja oman lapsen tulevaisuuteen. Haluan taata kaupunkimme lapsille turvallisen ja yhdenvertaisen oppimisympäristön sekä turvalliset koulumatkat myös kaupungin reuna-alueilta. Toivon, että ympäristökasvatus huomioidaan lastemme elämässä ja se toimisi perheiden tukena kohti kestäviä arjen valintoja. Lisäksi haluan kehittää Järvenpään pyöräilyväylien verkostoa ja paikallisbussiyhteyksiä.

Liityin Järvenpään Vihreisiin keväällä 2021. Vihreät arvot olivat minulle selkeä valinta. Puhtaassa lähiluonnossa liikkuminen ja retkeily sekä lähimetsien tarjoamat marjastus- ja sienestysmahdollisuudet ovat minulle tärkeitä asioita. Olen seurannut jätelain uudistusta ja haluan olla mukana kehittämässä kestäviä arjen ratkaisuja Järvenpäässä.


Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita